Stappenteller oud model (voor oktober 2023)

Kiraal Ultra Stappenteller

Download hier de Lefun Health app voor de Kiraal Ultra

Lefun Health voor Android

Lefun Health voor Iphone/Apple

Lefun Health is een app die speciaal is ontwikkeld voor het gebruik met de Kiraal Ultra smartwatch. Om deze app te downloaden, moeten gebruikers op deze pagina klikken op een van de twee knoppen die voor hen van toepassing zijn. Eén knop is bedoeld voor gebruikers met een Android-telefoon en de andere knop is voor gebruikers met een iPhone.

Het is belangrijk op te merken dat de Lefun Health app alleen geschikt is voor de Kiraal Ultra smartwatch. Andere modellen van Kiraal of andere merken zullen mogelijk niet compatibel zijn met deze app. Bovendien kan het zijn dat andere, duurdere modellen van Kiraal een andere app vereisen voor de synchronisatie en monitoring van fitnessgegevens.

Kortom, als je een Kiraal Ultra smartwatch bezit en deze wilt gebruiken om je fitnessactiviteiten bij te houden en je gezondheid te monitoren, dan is de Lefun Health app de juiste app voor jou. Zorg ervoor dat je de juiste knop aanklikt om de app te downloaden die compatibel is met jouw type smartphone.

Raadpleeg de handleiding voor hulp.

Komt u er niet uit? Mail ons! info@kiraal.nl